Den otevřených dveří 2024

Zápisy do 1. tříd proběhnou 16. a 17. dubna 2024.

pátek 1. března 2024 se koná v naší škole “Den otevřených dveří”. Zájemcům umožníme navštívit jednu vyučovací hodinu ve zvolené třídě 1. stupně. V každé třídě může být přítomno maximálně 5 osob, do hodin mohou pouze dospělí bez přítomnosti svých dětí!

Konkrétní třídu a čas si zvolí zájemci v rezervačním systému. Rezervace budou zahájeny dnes a ukončeny budou ve čtvrtek 29. února v 10:00. Rezervace bude zájemcům potvrzena e-mailem.

Je dobré přijít do školy cca 10 minut před začátkem hodiny, pověřený pracovník školy bude mít seznam rodičů do konkrétní hodiny a třídy, rodiče do zvolené třídy odvede žák naší školy. Po ukončení náslechu ve vyučovací hodině se s případnými dotazy můžete obrátit na schůzce se zástupci vedení školy ve školní knihovně v přízemí školy.

Pro zájemce o bilingvní vzdělávání proběhne ve 14:00 v knihovně školy samostatná informativní schůzka. Pokud by se jí nemohl někdo zúčastnit osobně, tak proběhne 29. února 2024 od 16:30 ONLINE prezentace programu (ZOOM prezentace https://bit.ly/3Rsd4zd).

Registrovat se můžete na odkazu:https://www.zscermaka.cz/den-otevrenych-dveri/registrace.html

Petr Karvánek, ředitel školy